Kyllä aika menee vauhdilla, kohti kesää mennään kovaa vauhtia Nauru Tänään oltiin metsälenkillä Minnin ja Sannan kanssa. Minni on Aatun kaikista rakkain ystävä. Yhdessä ollaan lenkkeilty siitä asti kun Aatu oli puoli vuotta ja Minni neljä kuukautta. Vähintään kerran viikossa oli ilma mikä hyvänsä, talvella otsalamppujen kanssa sysypimeässä metsässä ja aina on kivaa ollut. Voi sitä riemua joka ikinen kerta kun tavataan. Aatu moikkaa innoissaan kaikkia koiria mitä kohdataan, mutta Minni vain Minni on se sielunystävä painikaveri kaikista paras kaveri.

Nauroinkin silloin kun Alma tuli mukaan kuvioihin, että Alma luulee olevansa myös tuollainen kultaturkki vaalea blondi. Eihän Alma nähnyt ketään leoja moneen kuukauteen. No nyt on onneksi myöskin Almalla oman kokoisensa kaverit. Kaikista parhaiten Almalla synkkaa Meten kanssa, yhteiselo lenkeillä on tosi harmonista, hyvässä yhteisymmärryksessä haistellaan ja hynssytetään menemään.

Huomenna käynnistyy taas Lahden leojen tokoharkat, sinne mennään Aatu tulee mukaan. Minä treenaan Aatun kanssa ja tyttäreni Janina Alman kanssa Silmänisku