Se on kevät nyt! Sunnuntai iltala alkoi satamaan, eillen oli aamupäivällä tauko ja sitten kolmesta asti lotisi aamuun asti. Sehän tietää sutä, että kuraa, rapaa ja rapasia tassun jälkiä on joka paikka täynnä. Josko noi lumetkin tosta sitten lähtis sateen mukana.

Olen tässäpähkäilly kevään ja kesän näyttelyitä. Aada ilmoitetaan toukokuussa kolmeen kesäkuussa kahteen ja heinäkuussa yhteen tai kahteen näyttelyyn. Tässä lähistössä ei oikein ole nyt semmosia kivoja mihin viitsis vääntäytyä. Joensuu elokuun alussa olis ollut semmonen mihin olisin halunnut lähteä, mutta ei ole kaveria matkaseuraks. Äiti lähtee sinne 70v reisulleen lappiin just elokuun puolessa välissä, ni ei ole mummolle hoitajaa.

Asiasta kymmenenteen pesin Aatun sunnuntaina, sillä on kyllä ihan erilainen turkki kun noilla leoneideillä. Aatu kyllä kastuu, mutta kuivuminen onkin ihan eriasia. Kestää todella kaun sen turkin kuivua. Sitten se menee ihan pienelle kikkarallle<3 SULOINEN Paasumi kultainen poika. Seuraavaksi on pesuvuorossa meidän Alma. Neiti on nyt hyvä pestä kun ei ole pohjavillaa ollenkaan. Aadan pesen sitten taas Haminan näyttelyyn ensi kuussa.

Tänä iltana meillä onkin treffit Sannan ja Minnin kanssa. Saa nähdä pääseekö tuolla metsässä mihinkään. Viikonloppuna mentiin kuntopolulla ristiin rastiin, siellä ei pohja pettänyt ja koirat pysy lumella puhtaana. Uusia kuvia ei ole laitetaan joku viime keväinen tähän loppuun.

 

koirat%20huhtikuu-12%20006-normal.jpg

Aada vuosi sitten

koirat%20huhtikuu-12%20012-normal.jpg

Aada ja Aatu