Tämä termi ei ole vielä täysin avautunut meidän vauva Piiroselle Nolostunut Mutta nyt ollaan todella ruvettu harjoittelemaan. Koska Piironen on kohta 7kk vanha, uskalletaan kävellä asfaltillakin jo pitempiä matkoja, nyt aamulenkki on noin puolituntia. Aika on tämä koska minä itse kävelen lenkkejä kaksi. Toisen tietty suunnilleen samanpituisen Aatun ja Alman kanssa. Niin Aada kulkee ihan hienosti tai oikeastaan tosi hienosti kotoa poispäin Cool ,utta kun käännytään kotia kohti vauhti kiihtyy tai jos tulee koira vastaan Aada loikkii kun kenguru ja örisee Viaton Eli vielä tarvitaan piENTÄ HIENOSÄÄTÖÄ! No nyt rauhoittuu elämä muutenkin, tän kesän juhlat on saatu juhlittua, niitä olikin ihan kiitettävästi. Mökillä ravaaminen on loppu muutama pentunäyttely on ja se on

siinä. Ensivkloppuna Lahden näyttely, osaankohan eksymättä paikalle Nolostunut

Alma alkaa palautua omaksi itsekseen pikkuhiljaa, onneksi. Ompahan ollu sitkeä tuo pini masennus mikä juoksun jälkeen tuli. Ei kiinnostanu neitä mikään. Lenkille lähti häntä heiluen 20m myöhemmin pää jalkojen väliin ja kotia. Lenkit mentiin kuin olis teuraaks oltu viemässä, ei kauhean mukavaa kenellekään. No nyt tosiaan tänäaamunakin neiti kulki pääpystyssä ja oli kiinnostunut siitä mitä ympärillä tapahtuu. No ensi kuussa Alma sit Sterilisoidaan, ni loppu noi masennukset.

Aatu taasen kaivautuu syvemmälle sohvan uumeniin, kun alkaa nuo auringonotto ilmat olla ohi. Meidän Paukka Paasumi ei oikein tuosta kylmästä pidä.

1287463588_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kolme pientä elefanttia marssi näin Hymy

1287463762_img-d41d8cd98f00b204e9800998e