Turussa tuli käytyä, eikä ollut turha reissu wink Tuloksena PN 1 SA CACIB JA VSP cheeky Olen hurjan iloinen, tuomari oli todella tiukka. Erin sai moni koira mutta SA,t olikin todella kiven takana.
Aada sai vielä todella hyvän arvostelun, niin että oli hyvä reissu.
Meikäläinen van kekkas saada flinssan perjantaina ja olo vaan huononi mitä pidemmälle päivä meni. Illalla Jennyllä olin kun tsombi, yö meni pyöriessä ja aamulla puoli 8 aikaan ajattelin ettei minusta ole mihkään lähtijäksi, mutta 600 burana naamariin pari tuntia unta ja onneksi alkoi elämä voittamaan.  Aadan kanssa on helppo matkustaa, Jennyn luona tietysti tutkittiin kaikki paikat tarkkaan ja vrmaan ihmeteltiin, että miks Jennyn tuoksu on siellä ihan vieraassa paikassa surprise mutta ei Jennyä. Yön Aada nukkui rauhallisemmin kuin minä.  Kaiken kaikkiaan mukava reissu. Täytyypi katsoa otetaanko tammikuussa uusiks.
Tänä aamuna olin likkojen kanssa kuntopolulla ja kyllä riitti vipinää ja vauhtia, Aada eim ole metsässä ollut muutamaan päivään ja sen kyllä huomasi, samoin Alma se oikein haastoi Aadaa leikkiin, on niin kiva katsella kun likat on niin hyvät kaverukset heart