Sunnuntana treffasimme pikkuVeskulla Renon (Bonnien Freno ) ja Meten ( Bonnien Dancing Queen) ja teimme kaupungilla kunnon lenkin ja lopuksi kävimme laskiaissunnuntain kunniaksi kahvilla Satamassa. Jössös mutta siellä on mielettöman hyvät ja SUURET kahviherkut. Eli poikkeamme varmasti uudelleen.

1299668501_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Satu, Aada, Reno Sirpa ja Mette

Satu on järkännyt meille Rallytoko koulutusta ensikuuksi. Hieno homma, mutta meikäläinen pyyhkii hikeä otsalta. Ihan voin tunnustaa, että kaikki treeni mikä tottelevaisuuteen liittyy, on aika hyvin kyllä unohtunut talven ajaksi. Niimpä eillen otin nakkipussin ja Aatun ja läksimme kääntöpaikalle. Voi hertsileijaa Aatu teki kaikki ihan kuin mitään taukoa ei olisi ollutkaan Nauru Aatu on kyllä noissa jutuissa ihan paras, tykkää kovasti tehdä ja on mielissään kaikesta touhusta!

No nyt pitäisi tehdä sama Alman ja Aadan kanssa. Huh Huh viime kesänä Aadan kanssa jo aloiteltiin ja meni ihan kivasti, mutta nyt on mulla pieni epäilyksen poikanen mielessä. Aadalla on niin kiire sinne, tänne ja tonne, ett ei tule helppoa olemaan. No eihän kaiken tarvi helppoa ollakaan Cool